Image

ISS tecknar nytt FM-avtal med Skanska

Bolag ISS och Skanska Sverige har tecknat ett nytt avtal om FM-tjänster, vilket innebär en fortsättning av ett redan starkt strategiskt partnerskap i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Publicerad den 31 Maj 2016

ISS har levererat Facility Management-tjänster till Skanska Sverige sedan 2013. Det fortsatta samarbetet stärker ISS position i Sverige inom service till tjänsteföretag.
ISS integrerade serviceleverans till Skanska omfattar reception, servicecenter, säkerhet, konferensservice, post, vaktmästeri, restauranger, café, lokalvård, drycker, frukt, avfallshantering och invändigt fastighetsunderhåll.

Avtalet, som träder i kraft 1 december 2016, är tecknat på 4 år med möjlighet till förlängning med 12 månader i taget. Det är unikt i sitt slag genom att parterna skapar en gemensam målbild och en samarbetsform som innebär hög transparens.
Målsättningen i avtalet är ett långsiktigt partnerskap som ska bidra till en hög kundnöjdhet bland Skanskas medarbetare och deras kunder med fokus på brukarna och en ständig utveckling av leveransen.

-Vi är väldigt stolta och glada över att Skanska ger oss förnyat förtroende som leverantör. Avtalet ger oss möjligheter att stötta ett starkt varumärke inom säkerhetstänkande och hållbarhet. Genom vår serviceleverans vill vi bidra till att stärka Skanska som attraktiv arbetsgivare. Jag är också övertygad om att vår nya samarbetsform kommer att skapa nya värden. Branschen har behov av nya arbetssätt och det nya avtalet kommer att säkerställa detta, säger Jan Sandberg, kontraktschef segment Tjänsteföretag inom ISS.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler.

I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2014 till drygt 30 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 1 700 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus.

Vi utvecklar arbetsmilj...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser bevisningen ut i insiderhärvan: "Deras versioner är inte trovärdiga"

Bolag Ekobrottsmyndigheten har väckt åtal mot totalt elva personer i insiderhärvan kring Collector som uppdagades förra året. Fem av de åtalade jobbar på Balder varav de två huvudmisstänkta är finanschefen och den tidigare CFO:n som åtalas för grovt insiderbrott. Åklagaren Pontus Hamilton berättar för Fastighetssverige hur bevisläget ser ut och varför han anser att de åtalades versioner inte går ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY