Image
Sergel Nova.
Sergel Nova. Bild: AFA Fastigheter

Intersport öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm CBD

Uthyrning Afa Fastigheter hyr ut cirka 1 500 kvadratmeter butiksyta i Sergel Nova till Intersport.
Publicerad den 25 Juni 2019
Annons
Image

I höst öppnar Intersport en 1 500 kvadratmeter stor flaggskeppsbutik på Klarabergsgatan i centrala Stockholm.
– Intresset för lokalen har varit stort men valet av Intersport som hyresgäst och det nya konceptet känns helt rätt. Vi är mycket glada över att kunna hälsa Intersport välkomna till huset, säger Henrik Olme?r på Afa Fastigheter.

Intersports nya flagshipstore kommer att vara en betydelsefull och avgörande pusselbit för att säkra företagets positionering i framtidens handel. Företagets satsningar på en köpupplevelse i världsklass och att vara en omnikanal ges här nya möjligheter. Den toppmoderna mötesplatsen, med en förhyrd yta om hela 1 500 kvadratmeter och en butik fördelat på två våningar, kommer inte att sakna något. Med maximerat sortiment, ett visuellt utryck och en butiksuppbyggnad planerat in i minsta detalj och det nya konceptets alla innovativa digitala lösningar.
– Vi ges här alla möjligheter att skapa en riktigt inspirerande försäljningsyta. Det här kommer utan tvekan vara nordens fräschaste sportbutik när vi slår upp dörrarna till hösten. Här finns alla delar som krävs i konceptet som gör oss till sportbranschens ledande omnikanal retailer i Sverige, säger Marcus Wibergh, vd för Intersport.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY