Image
Platinan.
Platinan. Bild: Vasakronan/Felix Gerlach

Ingram Micro flyttar in i Platinan

Uthyrning Ingram Micro Sverige flyttar till nya kontor i Göteborg. Kontoren omfattar totalt en yta på 410 kvadratmeter. Cushman & Wakefield bistår Ingram Micro med hyresgästrådgivning och projektledning.
Publicerad den 8 Mars 2023

Ingram Micro profilerar sig som den moderna distributören. Med marknadens bästa distributionserbjudande med fokus på produkt, logistik och kvalitet tillsammans med en portfölj tjänster och lösningar vill Ingram Micro våga vara annorlunda. En distributör i centrum av IT-branschen med målet att förändra världen genom distributionen av teknologi.
I Göteborg flyttar Ingram Micro in till Platinan, som ägs av Vasakronan. Inredningsarkitekter till kontoret är Sofia Dahlén och Anna Wallin Irinarchos från Studio & Friends.
– Vi ser ett stort intresse av moderna och effektiva kontorslokaler i nya klimatsmarta hus i Göteborgsområdet. Genom ett starkt samarbete har vi funnit en optimal lokal till Ingram Micro och bidragit till vidareutveckling för deras verksamhet inom IT -Branschen, säger Marcus Sjöström, hyresgästrådgivare på Cushman & Wakefield.
– Fantastiskt roligt att få möjlighet att hjälpa Ingram Micro med lokaler i Göteborg och se till att deras vision blir verklighet, säger Ewa Hellströmer, projektledare på Cushman & Wakefield.
– I rollen som den moderna distributören, är våra nya lokaler i Göteborg ett led i vårt arbete att bygga vårt varumärke men även profilera oss bland våra medarbetare som en modern arbetsgivare. Med ett attraktivt läge och inrett för att stödja det nya hybrida arbetssättet, ser vi mycket fram emot att välkomna våra medarbetare, kunder och leverantörer till vårt nya kontor, säger Christer Eklund, vd för Ingram Micro.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige