Image

Industrihus hyr ut till snabbt växande aktör

Bostäder Industrihus i Västerås AB har tecknat hyreskontrakt med Doowin som redan tillträtt och startat verksamheten i fastigheten Järnåldern 1 i Västerås.
Publicerad den 2 Augusti 2018

– Doowin har som mål att bli Sveriges största aktör inom försäljning av färdigmonterade lösningar och riktar sig mot personer som äger sitt boende i form av hus, fritidshus men även till BRF och fastighetsägare säger kedjechef Magnus Anåker på Doowin.

Initialt verkar Doowin inom området fönster och dörrar, men verksamheten kommer löpande utvecklas mot nya segment inom monterat & klart och kedjan kommer att etableras i dom flesta mellanstora och större städerna i Sverige.

Doowin drivs under företagsform som franchise på lokal ort. Med denna bakgrund har vi nu öppnat Doowin i Västerås som är etablering nummer fyra.
Nästa Doowin enhet som etableras är i Halmstad med öppningsdatum 31 augusti och målet är att kedjan ska vara åtta-tio enheter under innevarande år.

Den långsiktiga etableringsplanen är att Doowin finns rikstäckande med 35 stycken enheter i landet med en omsättning om en miljard kronor inom sju år.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De har suttit längst på vd-stolen

Lista Rekryteringarna till vd-stolarna som skedde mellan 2016-2019 verkar fortfarande hålla. Fastighetssverige har kartlagt hur länge vd:arna har haft sina uppdrag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige