Image
Väla köpcentrum ägs av Skandia Fastigheter.
Väla köpcentrum ägs av Skandia Fastigheter. Bild: Väla köpcentrum

Indiska öppnar två nya butiker

Uthyrning Nu är det klart att Indiska öppnar ytterligare två nya butiker under våren.
Publicerad den 2 Februari 2024
Frölunda Torg Bild: Diligentia
Frölunda Torg

Indiska öppnar i mars en butik på Frölunda Torg i Göteborg samt under april i Väla köpcentrum, Helsingborg.

– Det är fantastiskt roligt att rivstarta året med två nya butiksetableringar. De nya butikerna kommer göra oss ännu mer tillgängliga och vi vet att vi har varit efterfrågade under lång tid i såväl Väla som på Frölunda Torg. Jag är övertygad om att vårt unika kunderbjudande med en mix av heminredning och mode med inspiration från världen, kommer vara ett spännande tillskott för kunderna i Väla och Frölunda, säger Yvonne Magnusson-Norling, vd Indiska 1901 AB.

Butikerna får en försäljningsyta på ca 250 kvadratmeter och ligger i väletablerade köpcentra med många goda grannar och stora kundflöden. Butikerna blir fullsortiments-butiker med en mix av mode och heminredning.

– Vi arbetar aktivt med vår etableringsstrategi vilket innebär att vi fortsätter att leta nya butikslägen och vi ser även över våra befintliga butikslägen, där vi i vissa fall har växt ur våra lokaler och behöver större ytor, fortsätter Yvonne Magnusson-Norling.

– Vi är mycket glada över att Indiska ska öppna hos oss på Väla igen. Det är ett fräscht koncept som vi tror kommer att uppskattas av vår målgrupp och komplettera utbudet som vi har i dagsläget, säger Niklas Blonér, Centrumchef Väla.

– Vi är väldigt stolta och glada över att välkomna tillbaka Indiska till oss på Frölunda Torg. Med deras unika sortiment av mode och inredning, kommer vi att kunna erbjuda våra besökare en än mer inspirerande shoppingupplevelse, säger Jessica Liljeblad, uthyrningsansvarig på Frölunda Torg.

Totalt kommer Indiska ha 44 butiker efter etableringarna i vår, 41 butiker i Sverige och 3 butiker i Finland.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige