Image

Humlegården tillsätter arkitekturchef

Bolag Humlegårdens Daniel Markström utses till arkitekturchef på bolaget.
Publicerad den 2 September 2014
Daniel Markström. Bild: Gustav Kaiser
Daniel Markström.

Markström är sedan tidigare projektchef på Humlegården och får nu utökat ansvar.

Befattningen innebär att samordna, utveckla och stärka Humlegårdens strategiska arbete inom arkitektur- och stadsbyggnadsfrågor.

- Tillsättandet av denna tjänst, vilken även kommer ingå i företagsledningen, är en tydlig markering av hur viktiga frågor kring arkitektur och stadsbyggnad är för oss. Att utveckla fastigheter långsiktigt och med hög arkitektonisk nivå är inte bara värdeskapande för oss och våra kunder, vi bidrar samtidigt till en mer hållbar stadsutveckling, säger vd Per-Arne Rudbert.

I sin roll som projektchef har Daniel Markström varit ansvarig för byggnationen av Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg – en byggnad som har rönt stor uppmärksamhet för sin arkitektur, även internationellt. Daniel Markström har arkitektexamen från KTH.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY