Image

Humlegården hyr ut på Hamngatan

Uthyrning Humlegården har skrivit hyresavtal med den digitala fullservicebyrån Avantime och reklambyrån BBDO Ehrenstråhle på Hamngatan 15 i Stockholm. Företagen hyr var sitt våningsplan om cirka 800 respektive cirka 500 kvadratmeter.
Publicerad den 24 Maj 2013

I fastigheten är sedan tidigare J.P. Morgan, Peak Partners, Panini och Asics hyresgäster.

Kvarvarande tillgänglig kontorsarea, efter de två senaste uthyrningarna, uppgår till cirka 2 000 kvadratmeter.

- Det är roligt att dessa två kreativa företag har valt att lokalisera sig i vår fastighet på Hamngatan 15. Det blir en bra mix av verksamheter i huset vilket bidrar till en positiv atmosfär. Vi hälsar de båda varmt välkomna, säger Peter Lind, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

För såväl Avantime som BBDO Ehrenstråhle sker inflyttningen den 1 oktober.

- Flytten till Hamngatan ser jag som ett naturligt steg i vår strävan att vara "Best In Class". Det känns fantastiskt att kunna sänka kostnaderna samtidigt som vi höjer kvalitén på lokal, hamnar nära våra kunder, inspirerande storstadspuls och till joggingturer ute på Djurgården. Vi förändrar läget på Avantime som företag och då känns även ett nytt geografiskt läge som en självklarhet, säger Oscar Karlsten, vd på Avantime Group AB.

- Vi ser fram emot att flytta in i Humlegårdens fina lokaler på Hamngatan med bra läge och en utsikt som slår det mesta. Att Humlegården ansvarar för sin egen förvaltning var också en bidragande orsak till att valet föll på just denna lokal, säger Martin Kubu, vd på BBDO Ehrenstråhle.

Rådgivare i avtalet med BBDO Ehrenstråhle var Ken Strand på Projektsamverka.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige