Image
Hufvudstaden välkomnar Pantamera till Hötorget.
Hufvudstaden välkomnar Pantamera till Hötorget. Bild: Hufvudstaden

Hufvudstaden tar Pantamera till Hötorget

Uthyrning Snart öppnar Stockholm citys snabbaste pantmottagning på Hötorgets tunnelbaneplan i korsningen Kungsgatan och Sveavägen. Det är ett nytt koncept framtaget av Returpack/Pantamera med syfte att öka servicen till Stockholmarna och vara ett komplement till citynära butiker som kan ha svårt att ta emot stora volymer pant.
Publicerad den 5 Oktober 2021
Annons
Image

Den nya pantmottagningen vid Hötorget underlättar framförallt för dem som har stora mängder pant och ersättningen kan utbetals på olika sätt, exempelvis till ett bankkonto, som kontanter eller skänkas till välgörenhet.
– Vi arbetar ständigt för att göra det enklare och mer tillgängligt att panta. Vår nya pantmottagning är ett viktigt komplement till de butiker i city som idag kan ha svårt att ta emot stora volymer av pant. Det fina läget ger också stora möjligheter att berätta för pantarna vilka miljöhjältar de är och vilket klimatsmart pantsystem vi har, säger Bengt Lagerman, vd för Returpack/Pantamera.

Pantmottagningen kommer att uppta en lokal om 240 kvadratmeter och kommer att hålla samma öppettider som butikerna i kvarteret.
– Vi är glada över att få Stockholm citys första pantmottagning till en av våra fastigheter. Pantamera får ett skyltfönster mot Stockholmarna och utöver servicen de erbjuder hoppas jag att deras närvaro påminner oss alla om att göra hållbara val i vardagen och att alltid återvinna förpackningar när det är möjligt, säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY