Image

Hufvudstaden rekryterar från Corem

Karriär Anna Lidhagén Ohlsén blir marknadsområdeschef på Hufvudstaden. Hon tillträder en ny chefstjänst med övergripande ansvar för bolagets fastigheter på Kungsgatan och i Bibliotekstan.
Publicerad den 20 Januari 2015
Anna Lidhagén-Ohlsén. Bild: Hufvudstaden
Anna Lidhagén-Ohlsén.

Anna Lidhagen Ohlsén har tidigare arbetat på Hufvudstaden, men kommer nu närmast från Corem Property Group där hon varit förvaltningschef.

Hon tillträder sin nya tjänst den 5 mars.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige