Image
Mobello öppnar butik i Femman i Göteborg.
Mobello öppnar butik i Femman i Göteborg. Bild: Mobello

Hufvudstaden hyr ut till Mobello i Femman

Uthyrning I november öppnar butikskedjan Mobello sin första butik i Göteborg i Gallerian Femman. Mobello erbjuder accessoarer till mobilen i form av mobilskal, plånböcker och hörlurar.
Publicerad den 19 September 2023

Mobello är en butikskedja för mobila accessoarer och reparationer med försäljning via webbutik och butiker runt om i Stockholmsområdet. Butiken i Göteborg blir deras första i södra Sverige.

– Det känns väldigt roligt att välkomna Mobello till oss i Femman. Mobello erbjuder både trevliga accessoarer såväl som att de kan hjälpa till med både service och reparation. Vi är glada att kunna erbjuda denna typ av tjänster till våra besökare, säger Malin Måhlin, Uthyrare butik, Hufvudstaden.

– Vi är oerhört glada över att äntligen öppna vår första butik i Göteborg. Nordstan och Femman passar perfekt för Mobellos koncept med ett brett utbud av snygga tillbehör och prisvärda mobilreparationer. Hos oss kan alla kan hitta sitt favoritskal och shoppa andra roliga mobilaccessoarer. Vi är förväntansfulla inför öppningen i november som blir Mobellos 8:e butik i Sverige, säger Martin Ernestam, vd Mobello.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige