Image

Huawei hyr 4 000 kvadratmeter i Kista

Uthyrning Huawei hyr 4 000 kvadratmeter av Genesta i kontorsfastigheten Hornafjord 1 i Kista i norra Stockholm.
Publicerad den 11 December 2014
Annons
Image
Hornafjord 1. Bild: Genesta.
Hornafjord 1.

Hornafjord 1 på Isafjordsgatan 34–38 och Borgarfjordsgatan 7–13 i Kista kommer att bli Huaweis nya huvudkontor i Sverige.

Kista är ett ledande teknologi- och kommunikationscenter med över 1 000 företag som arbetar inom IKT och närbesläktade branscher. Eftersom huvuddelen av hyresgästerna i Hornafjord är verksamma inom just dessa områden, passar Huaweis affärsprofil väl in i miljön.

Bland byggnadens befintliga hyresgäster finns Infor (Sweden) AB, Cale Access AB och Network Services Norden AB.

Fakta/ Huawei
Huawei är en kinesisk multinationell leverantör av informations- och kommunikationsteknik, och en global ledare inom IKT-lösningar. Företaget är världens största tillverkare av telekomutrustning och har 150 000 anställda i hela världen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortsatt stark transaktionsmarknad – men tydliga trendskiften

Bolag Trots tuffare ekonomiska förutsättningar och en börs i gungning har den svenska transaktionsmarknaden hållit bra tempo även under årets andra kvartal, och enligt transaktionsrådgivaren Pangeas beräkningar ser 2022 ut att kunna bli det historiskt sett näst starkaste genom tiderna. Men det finns nya utmaningar för bolagen och en hel del trendskiften har skett under året – det här berättar Pangeas analyschef Mikael Söderlundh mer om för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige