Image

Huawei hyr 4 000 kvadratmeter i Kista

Uthyrning Huawei hyr 4 000 kvadratmeter av Genesta i kontorsfastigheten Hornafjord 1 i Kista i norra Stockholm.
Publicerad den 11 December 2014
Hornafjord 1. Bild: Genesta.
Hornafjord 1.

Hornafjord 1 på Isafjordsgatan 34–38 och Borgarfjordsgatan 7–13 i Kista kommer att bli Huaweis nya huvudkontor i Sverige.

Kista är ett ledande teknologi- och kommunikationscenter med över 1 000 företag som arbetar inom IKT och närbesläktade branscher. Eftersom huvuddelen av hyresgästerna i Hornafjord är verksamma inom just dessa områden, passar Huaweis affärsprofil väl in i miljön.

Bland byggnadens befintliga hyresgäster finns Infor (Sweden) AB, Cale Access AB och Network Services Norden AB.

Fakta/ Huawei
Huawei är en kinesisk multinationell leverantör av informations- och kommunikationsteknik, och en global ledare inom IKT-lösningar. Företaget är världens största tillverkare av telekomutrustning och har 150 000 anställda i hela världen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige