Image

Huawei hyr 4 600 kvadratmeter

UTHYRNING Huawei hyr 4 600 kvadratmeter av GE Real Estate i fastigheten Torsnäs 1 i Kista.
Publicerad den 26 April 2010

GE Capital Real Estate har tecknat ett femårigt hyresavtal med Huawei.

Huawei är ett världsledande telekommunikationsföretag med 95 000 anställda och en omsättning 2009 på 21,8 miljarder dollar. Huawei har nu valt att förlägga sin svenska forsknings- och utvecklingsverksamhet i GE Capital Real Estates fastighet.

- Vi är mycket glada över att vi kunde lösa Huaweis behov av moderna och effektiva lokaler i Kista och hälsar dem varmt välkomna som kund hos oss, säger Johan Wästlund, vd för GE Capital Real Estate i Sverige.

Uthyrningen innebär att det endast återstår cirka 1 000 kvadratmeter ledig kontorsyta i fastigheten. Fastighetens totala yta är på cirka 10 800 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige