Image

Huawei hyr 4 600 kvadratmeter

UTHYRNING Huawei hyr 4 600 kvadratmeter av GE Real Estate i fastigheten Torsnäs 1 i Kista.
Publicerad den 26 April 2010

GE Capital Real Estate har tecknat ett femårigt hyresavtal med Huawei.

Huawei är ett världsledande telekommunikationsföretag med 95 000 anställda och en omsättning 2009 på 21,8 miljarder dollar. Huawei har nu valt att förlägga sin svenska forsknings- och utvecklingsverksamhet i GE Capital Real Estates fastighet.

- Vi är mycket glada över att vi kunde lösa Huaweis behov av moderna och effektiva lokaler i Kista och hälsar dem varmt välkomna som kund hos oss, säger Johan Wästlund, vd för GE Capital Real Estate i Sverige.

Uthyrningen innebär att det endast återstår cirka 1 000 kvadratmeter ledig kontorsyta i fastigheten. Fastighetens totala yta är på cirka 10 800 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige