Image

Hornbach öppnar varuhus i Borås

Uthyrning Hornbach öppnar 8 500 kvadratmeter stor butik i Borås.
Publicerad den 27 September 2018
Hornbach öppnar i Borås. Bild: Hornbach
Hornbach öppnar i Borås.

Hornbachs öppnar sitt nya byggvaruhus på Sandlidsgatan 1 vid Ramnaslätt i Borås.

? Vi ser en stor potential för Hornbach i Borås och vi är glada över att det äntligen är dags att öppna det sprillans nya byggvaruhuset. Det geografiska läget är idealiskt då kunderna kan ta sig lätt till och från byggvaruhuset via riksväg 40. Borås och Sjuhäradsbygden växer i antal invånare men saknar ett byggvaruhus likt Hornbach. Vi har redan i dag ett flertal kunder från Sjuhäradsbygden i vårt byggvaruhus i Göteborg. Nu kan vi erbjuda dem och alla andra hemmafixare och proffs i Sjuhäradsbygden ett byggvaruhus som ligger mycket bättre till för dem, säger Andreas Larsson, marknadschef för Hornbach.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige