Image
Ann-Charlotte Saadieh, gruppchef och projektledare, Forsen.
Ann-Charlotte Saadieh, gruppchef och projektledare, Forsen. Bild: Forsen

Hon blir ny gruppchef på Forsen

Bolag Ann-Charlotte Saadieh har utsetts till gruppchef och projektledare på Forsen.
Publicerad den 6 December 2019

Ann-Charlotte Saadieh har jobbat på Forsen i drygt ett år som projektledare och har nu blivit utsedd till gruppchef för en av Forsens hus-enheter.

– Jag har varit chef tidigare och har trivts bra i den rollen, så när den här möjligheten dök upp var det lätt att tacka ja, säger Ann-Charlotte.

Lotta, som hon kallas, kommer tidigare från Täby kommun där hon hade rollen som senior byggprojektledare och enhetschef. Hon jobbade med skolor, förskolor, idrottshallar och ett av Stockholms första vårdboende för ensamkommande barn. Hon har före det också jobbat på Hifab med installationssamordning.

Lotta är utbildad i USA, på Wentworth Institute of Technology i Boston inom Architectural Engineering och jobbade i USA flera år efter studierna.

– Våra gruppchefer är viktiga, säger My Svedlund, affärsområdeschef, Forsen. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och jobbar med många olika kunder och komplexa projekt. Våra chefer är centrala kulturbärare och Lotta är just en sådan ledare vi behöver.

Forsen arbetar inom flera sektorer i branschen - hus, bostad och anläggning. Hus är ett av de större och här finns kompetens kring kontor, vård och omsorg, kulturfastigheter, hotell, skolor mm.

Lotta tillträdde tjänsten som gruppchef den 1 december, 2019.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY