Image
Birger Jarlspassagen.
Birger Jarlspassagen. Bild: Hufvudstaden

H&M öppnar pop-up i Birger Jarlspassagen

Uthyrning Det svenska varumärket H&M öppnar en pop-up i Hufvudstadens lokaler i Bibliotekstan. Varumärket tar över stora delar av Birger Jarlspassagen under en begränsad tid för lansering av sin nya höstkollektion.
Publicerad den 30 Augusti 2024

H&M öppnar under september en rad pop-up:er på utvalda platser i världen. I Stockholm har man valt Birger Jarlspassagen i Hufvudstadens kvarter mitt i shoppingdistriktet Bibliotekstan. Startskottet för lanseringen sker den 12 september och officiell öppning av pop-up i Birger Jarlspassagen sker den 16 september 2024.

Hufvudstadens nuvarande hyresgäst, krögarduon Adam & Albin, upplåter lokalerna till H&M medan de har stängt för renovering och utveckling av sitt nuvarande restaurangkoncept Misshumasshu.

Birger Jarlspassagen är Stockholms minsta och äldsta galleria som sträcker sig i Hufvudstadens lokaler i kvarteret Rännilen med ingångar från Smålandsgatan 10 och Birger Jarlsgatan 9. Passagen invigdes 1897 och är ritad av arkitekterna Ludvig Petersen och Ture Stenberg. Fastigheten har varit i Hufvudstadens ägo sedan 1963.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bonava: "Joint ventures kommer bli betydligt fler"

Bostäder Antalet samarbeten och joint ventures kommer stadigt att öka spår regionchefen Carmtih Mårtensson på Bonava. Under torsdagen kunde de berätta om deras första sådana med Obos. Redan nästa år ska de gemensamt ta sig an att bygga 200 bostäder i den framväxande stadsdelen Södra Änggården i Göteborg. Men att bygga i staden är långt ifrån optimalt menar han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige