Image

Hifab förstärker organisationen i Mellansverige

Bolag Hifab förstärker organisationen i Mellansverige med en ny marknadsområdeschef och två affärschefer. Klas Eldebrandt har utsetts till marknadsområdeschef mitt, Katarina Swedenborg till affärschef byggnader och Eva Woojärv till affärschef anläggning.
Publicerad den 19 September 2016
Eva Woojärv. Bild: Hifab
Eva Woojärv. Klas Eldebrandt. Bild: Hifab
Klas Eldebrandt. Katarina Swedenborg. Bild: Hifab
Katarina Swedenborg.

– Vi effektiviserar organisationen genom att ta bort ett chefsled. Samtidigt ökar vi vårt marknadsfokus och stärker vår förmåga att leda större projekt. Effektivitet och ett målinriktat marknadsarbete är två viktiga pusselbitar i vårt framtida arbete, säger Patrik Schelin, vd för Hifab Group AB.

Klas Eldebrandt, Katarina Swedenborg och Eva Woojärv kommer alla tre från tidigare roller som regionchefer på Hifab och tillträdde sina nya roller den 1 september.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige