Image
Anders Henningsson.
Anders Henningsson. Bild: Baltazar

Henningsson till Baltazar – blir ny partner

Bolag Anders Henningsson lämnar Savills och blir ny partner på Baltazar. Från och med 1 mars i år förstärker Henningsson teamet på Baltazar.
Publicerad den 16 Januari 2020

De senaste två åren har han varit affärsområdeschef och ansvarat för uppbyggnaden av hyresgästrådgivningen på Savills. Dessförinnan har han under sina mer än 20 år i branschen jobbat på ägar- och hyresgästsidan för både svenska och internationella bolag.

– Vi är mycket glada över att Anders väljer att bli partner hos oss. Genom rekryteringen förstärker vi vår position inom fastighetsrådgivning ytterligare och vår målsättning är att fortsätta erbjuda våra uppdragsgivare ett brett utbud av rådgivningstjänster på högsta nivå, säger Mattias Bäckman på Baltazar.

– Jag har tidigare, i olika konstellationer, samarbetat med Baltazar och är mycket "taggad" över att gå över till en så välrenommerad aktör som Baltazar. Tillsammans med dem ser jag fram emot att vara med och bidra till en fortsatt stark tillväxt och framgångsrik verksamhet säger Anders Henningsson.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Närmar sig kommunal förtätning

Bygg/Arkitektur Kommunala bostadsbolaget MKB kan tillföra närmare 300 nya bostäder i Hyllie. Fastighetssverige berättar mer om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY