Image

Heba köper gruppboende i Liljeholmen

Transaktioner Heba köper LSS-bostäder på Sjövikshöjden, Liljeholmen, av Jan-Erik Höjvalls Risudden Holding AB.
Publicerad den 23 December 2016

Heba har tecknat avtal med Risudden Holding AB avseende förvärv av LSS-bostäder i Sjövikshöjden, Liljeholmen. Heba förvärvar samtliga aktier i bolaget Sjövikshöjdens Gruppbostäder AB som innehar tomträtten för fastigheten Stockholm Årstadalsskolan 5. På fastigheten finns en byggnad som omfattar sex lägenheter och gemensamhetsutrymme om sammantaget 575 kvadratmeter. Hyresgäst är Stockholm stad. Tillträde planeras till den 1 april 2017 och det underliggande fastighetsvärdet på affären är 23,5 miljoner kronor.

- Förvärvet av LSS-boendet i Liljeholmen innebär att vi utökar vår verksamhet avseende samhällsfastigheter med ytterligare ett gruppboende. Heba äger sedan tidigare ett gruppboende på Lidingö och tre äldreboenden i Stockholmsområdet, säger Hebas vd Lennart Karlsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Heba Fastighets AB på Branschguiden

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen. Genom vårt kunnande erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. Vi skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap.
Heba grundades 1952 och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB Nordic Mid Cap.
Läs mer på: www.hebafast.se

Läs mer om Heba Fastighets AB på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Duon slopar planer på höghus vid Entré

Bygg/Arkitektur Trianon och JM vill bygga flera hundra bostäder intill köpcentrumet Entré i Malmö – men planen kommer att ändras något i samband med att markanvisningen nu måste förlängas. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige