Image

Hasselberg tar nytt styrelseuppdrag

Karriär Mikael Hasselberg, tidigare vd i Newsec Asset Management och numera regionchef för Fasticon Syd, är ny styrelseledamot i Jurist & Inkasso Sweden.
Publicerad den 12 Oktober 2012
Mikael Hasselberg. Bild: Bygg-Fast. Bild: Bygg-Fast
Mikael Hasselberg. Bild: Bygg-Fast.

- Jurist & Inkasso Sweden AB har utvecklat spetskunskaper och verktyg för fastighetsägare inom fastighetsinkasso och fastighetsjuridik och är idag en ledande aktör inom dessa områden. Mikael kommer i styrelsen bland annat att bidra med att vidareutveckla förståelsen för fastighetsägarens affär och behov och har också vana av tillväxtföretag vilket Jurist & inkasso Sweden AB är, säger Patrik Wadheden, vd i Jurist & Inkasso.

Mikael Hasselberg är även styrelseledamot i Bygg-Fast, ett uppdrag han tog förra våren.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige