Image

Härnösand planerar för ny affärsgata

SVERIGE Nu har Härnösands kommun löst in så gott som alla fastigheter utmed Östra Bondsjögatan. Det är där man planerar en ny affärsgata. Men av en fastighetsägare har man hittills fått kalla handen.
Publicerad den 4 Februari 2008

Härnösands kommun har nu gjort upp med alla fastighetsägare utmed Östra Bondsjögatan, utom en, skriver Tidningen Ångermanland.

- Det är bara en fastighet kvar och det är den som ägs av Calle Lundquist. Vi hoppas att vi ska kunna komma överens även med honom, säger Mats Stattin, som handlägger frågan på Samhällsförvaltningen till Tidningen Ångermanland.

Det finns ett mycket stort intresse att etablera sig i området.

- Vi har fått många samtal. Men vi har inte låst oss ännu. Detta eftersom allt ännu inte är klart, säger Mats Stattin till Tidningen Ångermanland.

Men vilka företag som i första han är intresserade av att etablera sig i området vill kommunen inte uttala sig om.

- Vi återkommer när vi har något konkret att berätta. vi släpper ingen information förrän vi fått klartecken från de företag som ska etablera sig, säger Uno Jonsson, som är ansvarig för den externa verksamheten på utvecklingsenheten på Härnösands kommun till Tidningen Ångermanland.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige