Image

Här är finalisterna i Green Tenant Award

Event En sakkunnig jury under Peter Örns ordförandeskap har utsett sex finalister i miljö- och hållbarhetstävlingen Green Tenant Award 2013.
Publicerad den 31 Oktober 2013

Dessa sex företag och organisationer har utsetts till finalister i årets upplaga av Green Tenant Award: WSP Group, Intrum Justitia, Google Sverige, Vasakronan, Vattenfall och Linköpings Universitet.

- Årets finalister håller en mycket hög nivå och uppfyller helt eller delvis kriterierna för utmärkelsen Green Tenant Award. Det finns ett stort engagemang för den hållbara arbetsplatsen hos de sökande. Utmärkelsen är på väg att vinna stort erkännande, det bekräftas av ansökningarna, säger Peter Örn, ordförande i juryn.

För andra året i rad delar Nextport och Tengbom tillsammans ut utmärkelsen Green Tenant Award. Utmärkelsen är instiftad för att premiera företag och organisationer som lyckas med att utveckla och stimulera en hållbar arbetsmiljö på sitt kontor, utifrån ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt perspektiv.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige