Image

Här är den hemlige intressenten

BOLAG Riksbyggen är en het kandidat till att ta över krisdrabbade Saltöhem.
Publicerad den 23 Oktober 2008

Tingsrätten i Blekinge beslutade i går att företagsrekonstruktören Håkan Janssons arbete med Saltöhem ska fortsätta, skriver Blekinge Läns Tidning.

Swedebank, som har fordringar på 146 miljoner kronor, är villigt att låna ut ytterligare 3,2 miljoner kronor för att byggnads- och markarbetena ska kunna färdigställas.

I förra veckan kunde ni läsa om att en hemlig intressent är villig att köpa Saltöhem. Nu avslöjade Håkan Jansson för Blekinge Läns Tidning att Riksbyggen är en het kandidat till att ta över Saltöhems engagemang på Saltö, antingen genom att köpa bolaget eller marken och fastigheterna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige