Image
Gustav Källén.
Gustav Källén. Bild: Svefa

Gustav Källén lämnar Svefa

Bolag Gustav Källén har på egen begäran sagt upp sig och lämnar Svefa efter sommaren. Svefas vd, Mikael Lundström, tar tillsvidare över det övergripande ansvaret för transaktionsrådgivningen.
Publicerad den 2 Juni 2020

– Gustav har varit en del av Svefa i drygt elva år, varav de senaste sju åren som vice vd och sex åren som ansvarig för Svefas transaktions-rådgivning och bidragit förtjänstfullt i att utveckla hela bolaget samt Svefas transaktionsrådgivning till det vi är i dag, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef.
– Svefa står för långsiktighet och kvalitet i sin rådgivning och jag är oerhört glad över att ha fått vara en del av ett sådant team. Nu är det dags för nya utmaningar, som jag kommer att kommunicera och tillträda efter sommaren. Tills dess kommer jag, tillsammans med Mikael, att fokusera på att lämna över mina arbetsuppgifter på bästa sätt, säger Gustav Källén.

Mikael Lundström tar över det övergripande ansvaret för Svefas transaktionsrådgivning. Transaktioner som affärsområde har en stark marknadsposition, ett etablerat team och en operativ ledning som är intakt. Felix Ridderström och Niklas Tranäng kommer, i egenskap av affärschefer, att fortsätta leda affärsområdets dagliga verksamhet precis som tidigare. Rollen som vice vd blir vakant tillsvidare.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här har Sveriges 30 största börsbolag sina huvudkontor

Lista I Sverige har vi såväl internationella storbolag som stora svenska bolag som dominerar toppen av den svenska börsen. Här presenterar Fastighetssverige en lista över var de har sina kontor och vilka fastighetsägare de hyr av.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige