Image

Gunilla Högbom ny VD för Locum

AFFÄRER Gunilla Högbom har tackat ja till tjänsten som verkställande direktör för Locum AB. Idag arbetar hon som fastighetsdirektör i Systembolaget – Etablering & Fastighet. Gunilla kommer att ta plats i Locums ledning vid årsskiftet.
Publicerad den 24 Oktober 2007

Ny vd för en av Sveriges största fastighetsförvaltare Locum blir Gunilla Högbom. Locum har ett fastighetsbestånd på cirka 2,2 miljoner kvadratmeter lokaler i Stockholms län. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Locum AB ägs av Stockholms läns landsting.
- Vi är väldigt glada över att vi lyckats få någon med sådan gedigen bakgrund till Locum, säger styrelseordförande Mikael Freimuth.
- Andra egenskaper vi värdesätter hos Gunilla är att hon är lyhörd och har den strategiska ådran som vi finner så viktig för posten.
Gunilla Högbom börjar sin anställning den första januari 2008. Genom sitt nuvarande arbete i Systembolaget och tidigare anställningar i fastighetsbranschen under 25 år är hon väl insatt i fastighetsfrågor.
- Det här känns fantastiskt spännande. Locum är en av grundförutsättningarna för att landstinget ska kunna ge en bra vård och jag är stolt över det stora förtroende jag fått, säger Gunilla Högbom om sitt nya jobb.



Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige