Image

Granström lämnar 24 Storage

Bolag Henrik Granström lämnar vd-posten på 24 Storage av familjeskäl. Han efterträds av Fredrik Sandelin.
Publicerad den 11 December 2018
Henrik Granström. Bild: Newsec
Henrik Granström.

Fredrik Sandelin blir ny vd från och med årsskiftet.

Fredrik Sandelin har gedigen ledningserfarenhet från börsnoterade företag och arbete i media- och investeringsbolag och har även erfarenheter från fastighetssektorn. Han har jobbat med finansiella och affärsstrategiska frågor och har operativ erfarenhet som vd.

– Med trender som urbanisering och ett mera kompakt boende ökar behoven av förvaring utanför hemmet och 24 Storage har snabbt tagit en ledande position på den växande marknaden. Jag ser fram emot att bidra till omställningen från start-up till att bli börsredo, säger Fredrik Sandelin.

Henrik Granström har beslutat sig för att lämna 24 Storage för att få en friare arbetssituation. Med hustru och barn i Härjedalen och jobbet i Stockholm har frånvaron blivit alltför slitsam för familjen.

– Tanken är att jag skall ägna mig åt en kombination av investeringar och styrelseuppdrag. Då får jag bättre möjlighet att vara en del av familjens vardag i Härjedalen, under en tid som är viktig för våra fyra barn i åldern 5–13 år, säger Henrik Granström.

Henrik Granström kommer fortsatt att vara aktieägare i 24 Storage och fungerar under våren även som rådgivare åt vd och ledning i bolaget.

Henrik Granström blev vd för 24 Storage i april. Han hade dessförinnan 16 år på Newsec och Stronghold bakom sig.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige