Image
Mikael Granath.
Mikael Granath. Bild: Svenska Hus

Granath tar nytt uppdrag

Karriär Mikael Granath bli ny styrelseordförande Bengt Dahlgren Göteborg.
Publicerad den 27 Maj 2024

Bengt Dahlgren Göteborg tillkännager idag måndag att Mikael Granath, en välkänd profil inom fastighetsbranschen, har valts till ny styrelseordförande. Valet ägde rum på bolagsstämman den 7:e maj.

Mikael Granath har stor erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer att vara en värdefull tillgång för Bengt Dahlgren Göteborg. Hans djupa kunskap och engagemang i branschen kommer att bidra till att stärka och utveckla företagets position ytterligare skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Tina Hering, ordförande i valberedningen för Bengt Dahlgren Göteborg, uttrycker sin glädje över utnämningen:
– Vi är mycket glada att få Mikael ombord som en ny Bengtare. Hans erfarenhet och vision kommer att vara ovärderliga när vi fortsätter att växa och utveckla vår verksamhet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige