Image
Cecilia Vestin vann utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2015.
Cecilia Vestin vann utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2015. Bild: Nicklas Tollesson

Glöm inte att nominera till Årets Unga Fastighetskvinna!

Fastighetskvinnan Nästa fredag, den 10 juni, stänger vi nomineringsslussarna för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna. Passa på att nominera din favorit!
Publicerad den 2 Juni 2016

Årets Unga Fastighetskvinna är en utmärkelse som instiftades 2014 av Fastighetssverige och Lokalnytt i samband med den första upplagan av seminariet Fastighetskvinnan.

Utmärkelsen går till en ung kvinna som verkar i eller kring fastighetsbranschen. Vinnaren av Årets Unga Fastighetskvinna antar gärna utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare inom branschen.

Juryn - Agneta Jacobsson (ordf), Cushman & Wakefield, Kerstin Lindberg Göransson, Akademiska Hus och Kristina Alvendal, Alvendal AB – väljer bland de nominerade ut tre finalister som bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan som hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september, där de presenteras för publiken, innan vinnaren får ta emot sitt pris.

Du nominerar genom att mejla till nicklas@fastighetssverige.se. Tänk på att en bra beskrivning och motivering alltid gör din kandidat mer intressant i juryns ögon!

Du anmäler dig till seminariet Fastighetskvinnan här.

FAKTA/ Tidigare vinnare i Årets Unga Fastighetskvinna:
2014: Julie Lam, projektutvecklare på Peab. Övriga finalister var Helena Ekman, Diligentia och Therese Rattik, Areim.

2015: Cecilia Vestin, affärsansvarig för Newsecs Alectauppdrag i Stockholm. Övriga finalister var Farnaz Mortazavi, Fasticon Kompetens och Linda Eriksson, Hemfosa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY