Image

Genova köper i Stockholm

Transaktioner Genova köper en kommersiell fastighet i Saltsjöbaden. Bolaget köper även 50 procent av aktierna i Konkret Fastighetsutveckling i Nacka AB, som äger en handelsfastighet i Nacka.
Publicerad den 22 December 2015

I Saltsjöbaden har Genova förvärvat en kommersiell fastighet Nacka Solsidan 52:1 till ett underliggande fastighetsvärde om tio miljoner kronor. Fastigheten innehåller cirka 1 600 kvadratmeter uthyrbar area med en tomtarea på cirka 6 000 kvadratmeter. Fastigheten är i dag fullt uthyrd.

I direkt anslutning till Nacka Forum och granne med Ica Maxi har Genova förvärvat 50 procent av aktierna i Konkret Fastighetsutveckling i Nacka AB som äger fastigheten Nacka Sicklaön 386:6. Fastigheten innehåller cirka 2 200 kvadratmeter handelsyta med en tomtarea på cirka 5 200 kvadratmeter och är idag fullt uthyrd med Rusta som största hyresgäst. Avsikten är att Genova tillsammans med Fastator AB (publ) ska utveckla fastigheten till bostäder.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Selin: "För Balder står valet mellan mycket eller ingenting"

Bolag Han har hintat om det tidigare. Balder kan ta många vägar framåt och inget verkar vara hugget i sten för vd:n Erik Selin. Från att vara ett bolag som hamstrar byggrätter så finns nu resonemang om rena avyttringar. En riktning mot ett mer rationellt bolag säger han när den andra kvartalsrapporten presenteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige