Image
Genovas vd Michael Moschewitz.
Genovas vd Michael Moschewitz. Bild: Genova.

Genova: Fulltecknat inför notering – kortar anmälningsperiod

Bolag I det pågående erbjudandet om teckning och förvärv av stamaktier i Genova Property Group har hittills anmälningar mottagits överstigande erbjudandets storlek inklusive full övertilldelning. Därför kortas anmälningsperioden för institutionella investerare.
Publicerad den 24 Juni 2020

Anmälningarna är redan över 11,5 miljoner stamaktier. Anmälningsperioden kortas till den 26 juni från tidigare 29 juni.

Anmälningsperioden för erbjudandet till allmänheten pågår fortsatt som tidigare meddelat till och med den 29 juni 2020. Beräknad första dag för handel i Bolagets stamaktier på Nasdaq Stockholm är fortsatt den 30 juni 2020 och beräknad likviddag är fortsatt den 2 juli 2020.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Saxborn: "Castellums aktieägare sitter i en guldsits"

Bolag Castellum redovisade en oväntat stark nettouthyrning under avslutningen av 2020 och vd:n Henrik Saxborn tycker det vittnar om en stor motståndskraft på den nordiska kontorsmarknaden. För Fastighetssverige berättar han mer om bolagets starka bokslut, hur han ser på konkurrensen kring Entra och varför Castellums aktieägare är i ett guldläge oavsett om Entra-affären slutförs eller inte.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY