Image

Genesta rekryterar Thomas Käll

Karriär Genesta rekryterar Thomas Käll som senior projektledare. Han kommer närmast från en liknande roll på Leimdörfer.
Publicerad den 27 Oktober 2016
Thomas Käll. Bild: Leimdörfer
Thomas Käll.

Med start från december kommer Thomas Käll att arbeta med förvärv och försäljningar med fokus på Sverige och Norge. Han kommer utgå från Genestas huvudkontor i Stockholm.

Thomas Käll kommer närmast från Leimdörfer där han var director och projektledare. Dessförinnan arbetade han som senior revisor på Ernst & Young.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Thomas. Hans expertis och erfarenheter kommer att förstärka vår organisation i Sverige och Norge. Rekryteringen är en del av vår målmedvetna satsning att bygga den bästa institutionella plattformen för fastighetsinvesteringar i Norden, kommenterar David C. Neil, vd Genesta.

Genesta investerar nu sin andra value add-fond GNRE Fund II. Fonden investerar i kommersiella fastigheter i Norden och har gjort fyra förvärv i Finland och Norge.

Relaterade artiklar

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här har Sveriges 30 största börsbolag sina huvudkontor

Lista I Sverige har vi såväl internationella storbolag som stora svenska bolag som dominerar toppen av den svenska börsen. Här presenterar Fastighetssverige en lista över var de har sina kontor och vilka fastighetsägare de hyr av.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige