Image

Frej Adolph till Stendörren

Karriär Frej Adolph har utsetts till ny fastighetschef på Stendörren, som även har rekryterat Annica Holm Englund som ekonomichef.
Publicerad den 27 Maj 2016

Frej Adolph är utbildad civilingenjör från KTH och har tidigare arbetat som Head of Asset Management på Valad och hyresgästrådgivare på Tenant & Partner. Närmast kommer han från rollen som fastighetschef på Granen Fastighetsutveckling.

Han kommer att ingå i Stendörrens ledningsgrupp.

Annica Holm Englund har utsetts till ekonomichef, hon har en lång och gedigen erfarenhet från motsvarande roller i ett flertal branscher men med stor tyngdpunkt på fastighetsbolag, bland andra Hemsö och KF Fastigheter. Hon har även arbetat som auktoriserad revisor på Deloitte.

- Vi är oerhört glada över att knyta Annica och Frej till oss. Båda är välmeriterade och har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer på ett bra sätt förstärka och komplettera vår verksamhet. Med dessa rekryteringar står vår organisation väl rustad för framtidens möjligheter och utmaningar. Jag ser väldigt mycket fram emot att få arbeta tillsammans med både Annica och Frej, säger Fredrik Brodin, vd för Stendörren Fastigheter AB.

De båda tillträder sina tjänster efter sommaren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY