Image

Från Klövern till Intea

Bolag Intea rekryterar Rada Markovic till sin affärs- och projektutvecklingsfunktion.
Publicerad den 8 September 2017
Rada Markovic. Bild: Intea
Rada Markovic.

Rada Markovic har en lång erfarenhet inom arkitektur, samhällsbyggnad, stadsplanering, fastighets- och projektutveckling och är väl etablerad i branschen. Hon är utbildad arkitekt och har studerat i Sarajevo och Stockholm. Rada Markovic kommer närmast från Klövern där hon varit projektutvecklare för Stockholm- och Uppsalaregionen. Hon har tidigare varit verksam på Projektledarhuset, Grontmij och Sollentuna kommun och har varit delaktig i ett stort antal stadsutvecklings- och samhällsbyggprojekt i tidiga faser; både som idéskapare, projektledare, planhandläggare och samordnare.

Rada Markovic har drivit egen verksamhet inom husarkitektur, inredning och design sedan 2001. Föreläser och utbildar inom arkitektur och stadsutveckling. Med sin bakgrund och sin erfarenhet kommer Rada Markovic att komplettera och förstärka Intea i arbetet med affärs-, fastighets- och projektutveckling med fokus på arkitektur samt stadsbyggnad i tidiga skeden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Den tatuerade börs-vd:n – "symboliserar kampen för min son"

Bolag Pressbilder med tatuerade armar är vi inte bortskämda med i branschen. Men en av börs-vd:arna utgör ett undantag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY