Image

Forum Fastighetsekonomi anställer trio

Bolag Forum har anställt tre fastighetsvärderare; Sofie Edh, Daniel Valmila och Casper Dudarenko. Alla tre har tillträtt sina tjänster under hösten.
Publicerad den 28 November 2018
Daniel Valmila. Bild: Forum Fastighetsekonomi
Daniel Valmila. Casper Dudarenko. Bild: Forum Fastighetsekonomi
Casper Dudarenko. Sofie Edh. Bild: Forum Fastighetsekonomi
Sofie Edh.

Sofie Edh är placerad på Forums Norrköpingskontor och jobbar även med bostadsrättsfrågor utöver fastighetsvärdering. Hon kommer närmast från Länsförsäkringar fastighetsförmedling och är utbildad fastighetsekonom från Högskolan i Karlstad.

Daniel Valmila är placerad på Forums Västeråskontor. Han kommer närmast från en tjänst på Enköpings kommun där han jobbat med lokal- och fastighetsfrågor. Daniel Valmila är utbildad fastighetsekonom från Högskolan i Gävle.

Casper Dudarenko är placerad på Forums Stockholmskontor och har tidigare jobbat med bostadsrättsprojekt i eget företag. Han har en kandidatexamen i fastighetsföretagande från Malmö Universitet och en kandidatexamen i företagsekonomi från Lunds Universitet.

– Det är fantastiskt kul att se att engagemang, driv och kunskap är på såpass hög nivå hos den nya generationen fastighetsekonomer. I vår interna miljö av detaljerad kunskap om fastighetsmarknaden, marknadskännedom, regler och lagar har alla tre direkt kunnat bidra med kundnytta. Vi har fått en välkommen förstärkning att snabbt kunna leverera högkvalitativa värderingar och analyser på flera av våra nyckelmarknader, säger Forum Fastighetsekonomis vd Magnus Stenback.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Forum Fastighetsekonomi på Branschguiden

Forum Fastighetsekonomi AB är specialiserade på fastighetsekonomi, fastighetsvärderingar, marknadsanalyser, fastighetsutveckling och rättsekonomi samt bostadsrättsföreningar och bostadsrätter. Inom vår organisation finns specialister på bostadsrättsföreningar såsom ombildningar, friköp och kapitaltillskott mm. Forum Fastighetsekonomi är partnerägt och helt fristående från externa intressen.

Antal kontor uppgår till nio stycken belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun, Norrköping, Nyköping, Umeå, Västerås och Östersund. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Inom v...

Läs mer om Forum Fastighetsekonomi på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

CBRE-profilerna: "Ryktet om handelns död är överdrivet"

Ekonomi/Finansiering City letar identitet och externområdena går som tåget. Omsättningen har krympt och företagen har slimmat organisationen – men vinsten är tillbaka. CBRE:s Bengt Axelsson och Oscar Sandén reder ut för Fastighetssveriges läsare vad som hände med butikerna i innerstaden från 2017, hur big box-områdena mår och hur handeln kommer att se ut – i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige