Image

Forum Fastighetsekonomi anställer trio

Bolag Forum har anställt tre fastighetsvärderare; Sofie Edh, Daniel Valmila och Casper Dudarenko. Alla tre har tillträtt sina tjänster under hösten.
Publicerad den 28 November 2018
Daniel Valmila. Bild: Forum Fastighetsekonomi
Daniel Valmila. Casper Dudarenko. Bild: Forum Fastighetsekonomi
Casper Dudarenko. Sofie Edh. Bild: Forum Fastighetsekonomi
Sofie Edh.

Sofie Edh är placerad på Forums Norrköpingskontor och jobbar även med bostadsrättsfrågor utöver fastighetsvärdering. Hon kommer närmast från Länsförsäkringar fastighetsförmedling och är utbildad fastighetsekonom från Högskolan i Karlstad.

Daniel Valmila är placerad på Forums Västeråskontor. Han kommer närmast från en tjänst på Enköpings kommun där han jobbat med lokal- och fastighetsfrågor. Daniel Valmila är utbildad fastighetsekonom från Högskolan i Gävle.

Casper Dudarenko är placerad på Forums Stockholmskontor och har tidigare jobbat med bostadsrättsprojekt i eget företag. Han har en kandidatexamen i fastighetsföretagande från Malmö Universitet och en kandidatexamen i företagsekonomi från Lunds Universitet.

– Det är fantastiskt kul att se att engagemang, driv och kunskap är på såpass hög nivå hos den nya generationen fastighetsekonomer. I vår interna miljö av detaljerad kunskap om fastighetsmarknaden, marknadskännedom, regler och lagar har alla tre direkt kunnat bidra med kundnytta. Vi har fått en välkommen förstärkning att snabbt kunna leverera högkvalitativa värderingar och analyser på flera av våra nyckelmarknader, säger Forum Fastighetsekonomis vd Magnus Stenback.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige