Image
Ciara McGlinchey, vd på BodyBuddy, har öppnat sin första restaurang i Göteborg. I Stuveriet på Masthuggskajen står dörrarna öppna och intresset för god och näringsrik mat är stort.
Ciara McGlinchey, vd på BodyBuddy, har öppnat sin första restaurang i Göteborg. I Stuveriet på Masthuggskajen står dörrarna öppna och intresset för god och näringsrik mat är stort.

Första restaurangen klar till Masthuggskajen

Uthyrning BodyBuddy tar nu sitt framgångsrika matkoncept med hälsosam mat till Göteborg. I helt nya lokaler i Stuveriet på Masthuggskajen står dörrarna öppna för alla som vill äta gott, mitt i den kreativa, hållbara och vattennära delen av Göteborg. BodyBuddy är den första restaurangen att öppna i den nya stadsdelen.
Publicerad den 22 September 2022
Annons
Image
Stuveriet på Masthuggskajen. Stuveriet på Masthuggskajen.

– Det känns jätteroligt att vi nu är på plats i Göteborg och på Masthuggskajen. Intresset är stort för det vi erbjuder; nyttig och näringsriktig mat som dessutom är väldigt god, säger Ciara McGlinchey, vd för BodyBuddy.

BodyBuddy bygger på mat som är smakrik och nyttig, och den är inspirerad av kryddor och smaker från Sydafrika, Bali och Indien. Allt tillagas på plats från grunden. På menyn återfinns bland annat näringsrika mättande lunch-bowls, fika, smoothie-bowls och egenpressade juicer. BodyBuddy finns sedan tidigare på Jungfrugatan och Smålandsgatan i Stockholm.

– Det känns fantastiskt roligt att välkomna BodyBuddy, både till Göteborg och Masthuggskajen. BodyBuddy är en perfekt matchning med Masthuggskajen, med sitt fokus på hållbarhet, kreativitet och hälsosam mat, säger Agneta Kores, vd för Stena Fastigheter Göteborg.

BodyBuddy är lokaliserad i Stena Fastigheters nybyggda kontorshus Stuveriet på Masthuggskajen. Stuveriet har ett starkt fokus på hållbarhet, med bland annat fasad i återvunnen aluminium, solceller och flera sociala och kreativa ytor som kontorshyresgästerna delar på.

– Att fylla Stuveriets gatuplan med en restaurang som BodyBuddy skapar liv och rörelse under både dagen och kvällen. Hit kommer folk för att äta gott och umgås. Det bidrar till att området känns levande och tryggt, säger Agneta Kores, vd för Stena Fastigheter Göteborg.

Masthuggskajen är ett av Göteborgs mest spännande områden med sitt centrala läge intill vattnet. Här möts City, Linnéstaden och Långgatorna, mitt i hjärtat av den kulturella och kreativa delen av stan. Gröna stråk, folkliv, restauranger, bostadshus och ett stort utbud av både nödvändigheter och nöje gör kajlivet på Masthuggskajen levande.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige