Image

Företagsuniversitetet förlänger med Klövern vid Globen

Uthyrning Företagsuniversitetet har förlängt sitt hyreskontrakt med Klövern och blir därmed kvar i Globenområdet. Tenant & Partner har bistått Företagsuniversitetet i projektet.
Publicerad den 24 Augusti 2015

Företagsuniversitetet är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag och erbjuder utbildningar och konferenser för chefer och medarbetare från företag i hela landet. Bolaget har sedan 25 år ett välbesökt kurscentrum i Globenområdet i södra Stockholm. Dit kommer varje år cirka 4 500 personer från företag i hela landet för att få nya perspektiv på sin yrkesroll.

I samband med att den innevarande avtalsperioden löper ut kontaktade Företagsuniversitetet Tenant & Partner för att undersöka alternativa lösningar. Tenant & Partner genomförde lokalsökningar och därefter parallella förhandlingar innan Företagsuniversitetet beslutade att förlänga avtalet på Arenavägen vid Globen. I samband med förlängningen anpassas nuvarande lokaler för att ännu bättre stödja befintliga och nya verksamheter under kommande avtalsperiod.

- Vi är mycket nöjda med projektet och med förhandlingsresultatet och Klövern har under processen visat en ambition om att fortsätta utveckla Globenområdet, säger Carleric Thapper, fastighetsansvarig på Företagsuniversitetet.

En avgörande faktor för att fortsätta verksamheten i Globen City var totalrenoveringen, nydesignen och utbyggnaden av Quality Hotel Globe, som nu är Stockholms fjärde största hotell.

- Tillsammans med vår nära samarbetspartner Nordic Choice Hotels kommer vi att vidareutveckla vår produkt när det gäller helhetsupplevelsen för våra kursdeltagare, säger Företagsuniversitetets vd Stefan Haglund. Vi är en av Sveriges största mötesplatser för yrkesverksamma och för oss är det viktigt att både förmedla ett innehåll av toppklass och att erbjuda en attraktiv kursmiljö.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Tenant & Partner på Branschguiden

Performing Workplaces®

I över 26 år har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Alltid med 100% lojalitet till våra kunder som kommersiella hyresgäster. Genom utveckling av arbetssätt och arbetsplatser skapar vi förutsättningar för ökat välmående, bättre produktivitet och större engagemang - vilket frambringar större värdeskapande kraft hos både medarbetare och organisationer.

Utifrån behov och önskemål levererar vi såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster.
Vi hjälper till med allt från kvalitativ ju...

Läs mer om Tenant & Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige