Image

Förbo tar ny vd från NCC

Karriär Förbo har rekryterat Peter Granstedt som ny vd. Han kommer närmast från NCC Boende.
Publicerad den 11 Mars 2013
Peter Granstedt. Bild: Förbo.
Peter Granstedt.

Peter Granstedt är utbildad civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola med inriktning väg och vatten. Han har mer än 20 års erfarenhet från olika chefsbefattningar inom NCC. Han kommer närmast från NCC Boende där han arbetat med affärsutveckling i bland annat Kungälv och Mölndal.

- Jag känner glädje och engagemang inför de nya utmaningarna och ser fram emot att lära känna alla kunniga medarbetare i Förbo, säger Peter Granstedt.

- I Förbo ser jag ett bostadsföretag som med sin organisation visar att man sätter kunden i främsta rummet. Det andas modernt och jag tycker Förbo är väl framme i många frågor.

- Med min erfarenhet av affärsutveckling och samarbete med de kommunala förvaltningarna kan jag bidra till Förbos fortsatta satsning på att utveckla hyresrätter i fyra attraktiva kommuner, avslutar Peter Granstedt som i juni finns på sin nya arbetsplats.

- Vi ser en stor tillgång i Peters erfarenhet av affärsutveckling inom bostadsbyggande då Förbo står inför en period av investeringar som ska bidra till utveckling av både nya och befintliga bostadsområden, säger Förbos ordförande Per Vorberg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige