Image
Mikael Forkner, Peter Nilsson, Barbara Vogt och Anders Berg.
Mikael Forkner, Peter Nilsson, Barbara Vogt och Anders Berg.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Nedslag på marknaden

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland På Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping den 31 januari presenteras tre av de pågående projekten i regionen lite mer ingående
Publicerad den 23 Januari 2019

De tre projekten vi tittar lite närmare på är:

# Kopparhusen
I början av 2020 ska det vara klart för inflyttning i Kopparhusen – i det gamla industrilandskapet i Campus Norrköping bygger Klövern och Hyresbostäder ett nytt kvarter med bostäder, kontor och restauranger. Kopparhusen får en tydlig koppling till industriarvet med metallklädda fasader och innergårdar i tegel.
Mikael Forkner, regionchef, Klövern

# Eco Canopy i Ebbe Park
Sankt Kors och White Arkitekter planerar för ett Eco Canopy i Ebbepark i Linköping: En väderskyddad året runt-miljö med förutsättningar för urban odling, rekreation och mötesplatser. Ett eget mikroklimat mitt i ett av Linköpings innerstadskvarter. Här kombineras klimatanpassat och kreativt byggande med ekosystemtjänster och smarta styrsystem för belysning, ventilation och hantering av kvarterets avfall och avloppsvatten. Genom projektresultaten kan Eco Canopy-projektet bidra till utvecklingen av fler klimatanpassade stadsdelar i Linköping.
Peter Nilsson, Team Projektpartner, projektledare Ebbepark
Barbara Vogt, arkitekt, White

# Studenthus Valla
Till sommaren blir sju våningar höga Studenthus Valla klart – 15 500 kvadratmeter centralt nav och mötesplats, certifierat med Miljöbyggnad Guld på Campus Valla i Linköping. Vad betyder 450-miljonerssatsningen för universitetet och regionen?
Anders Berg, projektchef, Akademiska Hus

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt tillsammans med näringslivsenheterna i Linköping och Norrköping. Bland talarna återfinns bland andra EY:s Ingemar Rindstig, SBB:s Ilija Batljan, Niklas Borg (M) kommunalråd i Linköping, Lars Stjernkvist, kommunalråd i Norrköping, Cathrine Danin, makroekonom på Swedbank, Johan Ladenberg, vice vd på Fastighets AB LE Lundberg och Heimstadens Kent Persson (tidigare M).

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här senast nu på fredag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2022

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 26 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Dagen kommer genomföras utifrån de restriktioner som nu är aktuella. Det vill säga med krav på covid-bevis för såväl talare som besökare, sittande publik, max åtta per sällskap och en meters utrymme mellan sällskapen. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY