Image

Så skapas Sveriges bästa stadskärna

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Linköping fick utmärkelsen Årets Stadskärna 2018. På Fastighetsmarknadsdagen Östergötland berättar Marianne Lind, näringslivsutvecklare mer om hur man skapar Sveriges bästa stadskärna.
Publicerad den 11 December 2018
Marianne Lind Bild: Linköpings kommun
Marianne Lind Linköping utsågs till Årets Stadskärna 2018. Bild: Svenska stadskärnor
Linköping utsågs till Årets Stadskärna 2018.

Marianne Lind är näringslivsutvecklare vid Linköpings kommun och arbetade tidigare som vd och Centrumutvecklare för Linköping City Samverkan AB.

I slutet av maj i år fick hon och hennes kollegor ta emot det prestigefyllda priset. Juryns motivering var:

"Årets Stadskärna 2018 går till den stad som har arbetat långsiktigt och lyckats behålla och förnya centrum genom att ta ut svängarna. Stadens aktörer har funnit varandra och hjälper varandra med värme, omtanke och generositet. Staden vill inspirera sin publik och säger; Kom till mig, njut av mat, möten och service på trivsamma stråk och mötesplatser. Staden har på ett brilliant sätt färgsatt sin miljö, så att alla ser, känner och upplever när det sker saker på stan. "Årets Stadskärna 2018 – gör´t med hjärtat!"

På Fastighetsmarknadsdagen Östergötland berättar Marianne Lind mer om centrumarbetet, om stadens hållbara processer och samarbetsformer som ger konkreta och mätbara resultat för invånare, besökare och alla som är verksamma i staden.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, med Norrköping och Linköping i fokus. Seminariet hålls på Konsert & Kongress i Linköping. Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2023

Var: Konsert & Kongress, Linköping

När: 2 februari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partner:

Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige