Image
Gunilla Frennesson, Rikard Norman, Niklas Borg, Lars Stjernkvist och Johan Ladenberg diskuterar näringslivsutveckling och fastighetsmarknad på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 31 januari.
Gunilla Frennesson, Rikard Norman, Niklas Borg, Lars Stjernkvist och Johan Ladenberg diskuterar näringslivsutveckling och fastighetsmarknad på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 31 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Träffa Östergötlands mäktigaste

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Både Niklas Borg och Lars Stjernkvist, kommunstyrelse-ordföranden i Linköping och Norrköping deltar på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, där de diskuterar näringsliv och fastighetsmarknad i en tung Östgötapanel. I morgon fredag stänger Boka Tidigt-erbjudandet – så anmäl dig med en gång!
Publicerad den 3 Januari 2019

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland hålls på Konsert & Kongress i Linköping den 31 januari. Det är ett heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknaden i regionen men även med nationella och internationella utblickar.

Regionens mäktigaste politiker finns på plats, Niklas Borg (M), kommunstyrelsens ordförande i Linköping och Lars Stjernkvist (S), kommunstyrelsens ordförande i Norrköping. De deltar i ett panelsamtal om näringslivsutveckling och förutsättningar för fastighetsföretagande tillsammans med Rikard Norman, ansvarig för näringspolitik på Fastighetsägarna i Linköping, Gunilla Frennesson, franchisetagare av modebutiken Edblad, och Johan Ladenberg, vice vd på Fastighets AB LE Lundberg.

Du anmäler dig till seminariet här. Fram till i morgon kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande och anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två!

Seminariet arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, tillsammans med näringslivsenheterna i Norrköping och Linköping. Du ser seminarieprogrammet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:

Partner:Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige