Image
Idag stänger anmälan till klassiska Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som hålls i Värmekyrkan på onsdag den 24 januari. Säkra din plats nu!
Idag stänger anmälan till klassiska Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som hålls i Värmekyrkan på onsdag den 24 januari. Säkra din plats nu!

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Anmälan stänger i dag – här är talarna och programmet

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Nästa onsdag, den 24 januari, är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. Anmälan stänger i dag fredag – säkra din plats nu.
Publicerad den 19 Januari 2024

Det är på Branschens mötesplats i Östergötland du träffar branschkollegorna och kickstartar fastighetsåret 2024 tillsammans!
Det är i Värmekyrkan i Norrköping du skaffar dig ett försprång in i fastighetsåret 2024!

Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod).

Under dagen bjuds det som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Se programmet här.

Moderator är professionella och populära Åsa Lindell och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig som expertkommentator vid sin sida under dagen.

Se de medverkande talarna här.

Seminariet efterföljs av ett trevligt branschmingel som ingår för deltagarna.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är branschens egen mötesplats i Östergötlandsregionen. Den arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Norrköpings kommun. Partnerföretag är InPlace – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:

Partner:Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige