Image
Lisa Anger föreläser om AI och hur tekniken kan revolutionera samhällsbyggnadssektorn och vad du som aktör i branschen behöver tänka på. Möt henne på Branschens mötesplats i Östergötland den 24 januari i Värmekyrkan i Norrköping.
Lisa Anger föreläser om AI och hur tekniken kan revolutionera samhällsbyggnadssektorn och vad du som aktör i branschen behöver tänka på. Möt henne på Branschens mötesplats i Östergötland den 24 januari i Värmekyrkan i Norrköping.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: AI förändrar hela spelplanen för bygg- och fastighetsbranschen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 24 januari är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. I en av programpunkterna får vi en ordentlig inblick i det senaste kring AI och hur tekniken kan komma att revolutionera hela samhällsbyggnadssektorn.
Publicerad den 4 December 2023

Den pågående och framtida AI-transformationen förändrar bygg- och fastighetsbranschen i grunden. Den påverkar dagens affärsmodeller och formar framtidens affärer. Vilka utmaningar bör man se upp med som företag och vilka investeringar bör man göra för att framgångsrikt styra sitt företag och affärer i den riktning som utvecklingen går mot?
Du möter Lisa Anger, CDO på Semrén & Månsson, på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 24 januari.

Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod).

Det är på Branschens mötesplats i Östergötland du träffar branschkollegorna och kickstartar fastighetsåret 2024 tillsammans!
Det är i Värmekyrkan i Norrköping du skaffar dig ett försprång in i fastighetsåret 2024!

Se programmet här.

Under dagen bjuds det som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Se de medverkande talarna här.

Moderator är professionella och populära Åsa Lindell och hon har expertkommentator Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Seminariet efterföljs av ett trevligt branschmingel som ingår för deltagarna.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är branschens egen mötesplats i Östergötlandsregionen. Den arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Norrköpings kommun.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:

Partner:Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige