Image
Andreas Georgii, Marcus Thorin, Tommy Fritz och Magnus Olsson utgör panelen som diskuterar investeringsläget i regionen på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping om två veckor.
Andreas Georgii, Marcus Thorin, Tommy Fritz och Magnus Olsson utgör panelen som diskuterar investeringsläget i regionen på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping om två veckor.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Nyckelaktörerna om affärsmöjligheterna i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om drygt två veckor, den 6 mars, är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi en kvartett lokala aktörer som resonerar kring investeringsläget i regionen.
Publicerad den 20 Februari 2024

Logistik har varit det hetaste investeringsslaget i Jönköping under en lång tid. Men när transaktionsmarknaden både nationellt och internationellt under en tid har gått på sparlåga – hur är det egentligen med transaktionshungern bland de etablerade aktörerna i regionen?
I panelsamtalet möter vi:
* Tommy Fritz, vd, Tosito
* Magnus Olsson, vd, Jönköpings kommuns Fastighetsutveckling
* Andreas Georgii, affärsområdeschef Jönköping, Castellum
* Marcus Thorin, partner, A&P Fastighetstransaktioner

Säkra din plats här. (Anmälan stänger nästa fredag)
(Grupprabatt: Gå tre betala för två - ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Som vanligt bjuder Branschens mötesplats i Jönköpingsregionen i övrigt på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Jönköpingsregionen.

Själva seminariet följs av ett trevligt branschmingel där deltagarna kan fortsätta knyta kontakter och diskutera dagens ämnen.

Se programmet här.

Moderator är kunniga och professionella Erik Blix.

Läs mer om honom och de övriga medverkande talarna här.

På arenan Fastighetsmarknadsdagen Jönköping får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Jönköpings kommun.
Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner, Axcell Fastighetspartner och Nivika. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 6 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:

Partner:
Mer från Fastighetssverige