Image
Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande, Jönköping, Raymond Paska, vd, Vätterhem, Christina Stenberg, stadsbyggnadsdirektör, Jönköping, Brittis Benzler, landshövding, Jönköpings län och Joakim Dahlström (M), oppositionsråd, Jönköping. Där har du paneldeltagarna i Visionssamtalet på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping nästa onsdag den 6 mars på Elite Stora Hotellet.
Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande, Jönköping, Raymond Paska, vd, Vätterhem, Christina Stenberg, stadsbyggnadsdirektör, Jönköping, Brittis Benzler, landshövding, Jönköpings län och Joakim Dahlström (M), oppositionsråd, Jönköping. Där har du paneldeltagarna i Visionssamtalet på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping nästa onsdag den 6 mars på Elite Stora Hotellet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Politiker, tjänstemän och branschen om framtidens Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om drygt en vecka, nästa onsdag den 6 mars, är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi en kvintett lokala politiker, tjänstemän och företrädare för fastighetsbranschen som spånar kring framtidsvisionerna för regionen.
Publicerad den 27 Februari 2024

Likt för många andra svenska städer står flera utmaningar för dörren. Dock står Jönköping i flera fall bättre rustade än många jämförbara städer. Hur fortsätter man vara en levande och attraktiv kommun? Vad tänker nyckelaktörer och beslutsfattare om vägen framåt och möjligheterna till en positiv tillväxt, hur ser visionerna ut? I det här panelsamtalet möter vi:
* Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande, Jönköping
* Joakim Dahlström (M), oppositionsråd, Jönköping
* Brittis Benzler, landshövding, Jönköpings län
* Raymond Paska, vd, Vätterhem
* Christina Stenberg, stadsbyggnadsdirektör, Jönköping

Säkra din plats här. (Anmälan stänger nu på fredag)
(Grupprabatt: Gå tre betala för två - ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Som vanligt bjuder Branschens mötesplats i Jönköpingsregionen i övrigt på en fullspäckad dag med analyser, trendspaningar och intervjuer om fastighetsmarknaden och samhällsbyggnadssektorn med fokus på Jönköpingsregionen.

Själva seminariet följs av ett trevligt branschmingel där deltagarna kan fortsätta knyta kontakter och diskutera dagens ämnen.

Se programmet här.

Moderator är kunniga och professionella Erik Blix.

Läs mer om honom och de övriga medverkande talarna här.

På arenan Fastighetsmarknadsdagen Jönköping får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Jönköpings kommun.
Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner, Axcell Fastighetspartner och Nivika. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 6 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:

Partner:
Mer från Fastighetssverige