Image
Anneli Jansson, Biljana Pehrsson, Carola Lavén, Lena Boberg och Therese Rattik medverkar i en talkshow-liknande programpunkt på Fastighetskvinnan torsdag den 14 september. Anmälan stänger nästa fredag så säkra din plats nu!
Anneli Jansson, Biljana Pehrsson, Carola Lavén, Lena Boberg och Therese Rattik medverkar i en talkshow-liknande programpunkt på Fastighetskvinnan torsdag den 14 september. Anmälan stänger nästa fredag så säkra din plats nu!

Fastighetskvinnan: Talkshow med kvinnliga vd:arna

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi några av branschens tyngsta kvinnliga vd:ar i ett inspirerande talkshow-format.
Publicerad den 30 Augusti 2023

Det har svängt fort bland fastighetsbolagen. Nu är det mer regel än undantag att vara nettosäljare. Har det gått för fort i jakten på marknadsandelar och portföljbyggande nu när räntorna stigit? Och, antalet kvinnliga vd:ar är fler i branschen än på länge. Hur genomsyrar det respektive organisation? Vilka hinder har de kvinnliga profilerna mött på vägen? I den här programpunkten känner vi ett antal kvinnliga fastighetsprofiler på pulsen: Carola Lavén, vd, Besqab, Anneli Jansson, vd, Humlegården, Biljana Pehrsson, vd, Nordr, Therese Rattik, vd, Areim och Lena Boberg, vd, Alecta Fastigheter.

Säkra din plats här!
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre! Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.
(Anmälan stänger nästa fredag!)

Du ser hela programmet här och läser mer om de medverkande talarna här.

Under dagen kommer även segraren i årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna att avslöjas.
Nytt för i år är också att seminariet följs av ett trevligt branschmingel.

Fastighetskvinnan arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är: Fasticon, Newton, Novier, NREP, Leda Snyggt och CityMark Analys – läs mer om dem här.

Seminariet Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium – ett affärsseminarium som gör skillnad och som lyfter fram förebilder och inspirerar. De allra flesta talarna är kvinnor – män medverkar på scen när det handlar om jämställdhet och mångfald. Men självklart är män även välkomna i publiken.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige