Image
Carolina Klüft kommer till Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 14 september.
Carolina Klüft kommer till Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 14 september.

Fastighetskvinnan: Friidrottslegendaren Klüft om hälsopeppande samhällsbyggnad

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi friidrottslegendaren Carolina Klüft i en intervju bland annat om hur samhällsbyggnad kan bidra till ett hälsosammare liv.
Publicerad den 23 Augusti 2023

Hon är en av Sveriges absolut främsta friidrottare genom tiderna. Och sedan 2019 är hon verksamhetschef för Generation Pep, organisationen som enar människor, organisationer och företag för att tillsammans underlätta för alla barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv. En av huvudfrågorna man driver är att göra barnkonventionen till en naturlig och självklar del vid beslut som rör samhällsbyggnad.
Möt Carolina Klüft, friidrottslegendar/verksamhetschef på Generation Pep på årets upplaga av Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 14 september.
Säkra din plats här!
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre! Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du ser programmet här och läser mer om de medverkande talarna här.

Under dagen kommer även segraren i årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna att avslöjas.
Nytt för i år är också att seminariet följs av ett trevligt branschmingel.

Fastighetskvinnan arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är: Fasticon, Newton, Novier, NREP, Leda Snyggt och CityMark Analys – läs mer om dem här.

Seminariet Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium – ett affärsseminarium som gör skillnad och som lyfter fram förebilder och inspirerar. De allra flesta talarna är kvinnor – män medverkar på scen när det handlar om jämställdhet och mångfald. Men självklart är män även välkomna i publiken.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige