Image
Annika Winsth och Annika Edström står för två tunga analyser på Fastighetskvinnan den 14 september på Grand Hotel i Stockholm.
Annika Winsth och Annika Edström står för två tunga analyser på Fastighetskvinnan den 14 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Tunga analyser för full koll och kloka beslut

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Dagen inleds med två tunga analyser signerade Nordeas superekonom Annika Winsth och CBRE:s analyschef Annika Edström.
Publicerad den 5 Juli 2023

Den första analyspunkten är: Makroanalys – är vi framme i det nya normala?
Från en tid där styrräntan i stadig takt föll och till slut hamnade på minus – till att i dag befinna oss i en miljö med återkommande räntehöjningar. Så ser penningpolitiken ut. Hur påverkar det omvärlden och dess handelsrelationer? Och när kan vi se en ljusning igen? Kommer vi någonsin få ner räntan till noll igen? Svaren på frågorna ges av Annika Winsth, chefsekonom på Nordea.

Därefter är det dags för Analys: Vilka blir vinnarna när dammet lagt sig?
Köpfesten är över. Åtminstone för tillfället bland de stora börsbolagen. Men vilka blir de stora vinnarna när dammet har lagt sig? Vilka segment står starkast när det blåser som mest? Och var kommer vi att se de största affärerna framöver? Talare här är Annika Edström, analyschef på CBRE Sverige.

Säkra din plats här!
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre! Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du ser programmet här och läser mer om de medverkande talarna här.

Under dagen kommer även segraren i årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna att avslöjas.
Nytt för i år är också att seminariet följs av ett trevligt branschmingel.

Fastighetskvinnan arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är: Fasticon, Newton, Novier, NREP, Leda Snyggt och CityMark Analys – läs mer om dem här.

Seminariet Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium – ett affärsseminarium som gör skillnad och som lyfter fram förebilder och inspirerar. De allra flesta talarna är kvinnor – män medverkar på scen när det handlar om jämställdhet och mångfald. Men självklart är män även välkomna i publiken.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige