Image
Citycons Isabella Andersson ger sin syn på framtidens köpcentrum på seminariet Fastighetskvinnan den 4 september.
Citycons Isabella Andersson ger sin syn på framtidens köpcentrum på seminariet Fastighetskvinnan den 4 september. Bild: Fastighetssverige/Citycon

Fastighetskvinnan – hur ser framtidens köpcentrum ut?

Fastighetskvinnan När handeln digitaliseras förvandlas de svenska köpcentrumen – missa inte framtidsspaningen på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 4 september.
Publicerad den 14 Augusti 2019

Svensk Handel förutspår att 11 000 butiker och 50 000 arbetstillfällen kan komma att försvinna inom den svenska handeln till år 2030. I takt med den digitala omställningen måste dagens köpcentrum ställas om. Hur ser utvecklingen ut? Vilka köpcentrum har bäst förutsättningar att få en blomstrande handel på lång sikt och hur ser svenska köpcentrum ut om tio år?

Isabella Andersson, affärsområdeschef på Citycon, med bakgrund på bland andra Thon Property och Newsec ger sin framtidsspaning på Grand Hotel den 4 september.

Seminariet Fastighetskvinnan är ett brett affärsseminarium med fokus på den svenska fastighetsmarknaden. Bland talarna återfinns bland andra börs-vd:arna Caroline Arehult, Anette Frumerie, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Biljana Pehrsson, Swedbanks chefekonom Anna Breman och Choices digitaliseringschef Anna Farrar och Swecos Åsa Bergman, tidigare i år utsedd till Årets mäktigaste näringslivskvinna.

Du anmäler dig till seminariet här och du ser programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:

Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige