Image

Fasticon samlar verksamheterna under ett webb-tak

Bolag Fasticon lanserar i dag en ny hemsida där man samlar verksamheterna under ett tak.
Publicerad den 19 Mars 2013
Fasticons nya hemsida. Bild: Fasticon.
Fasticons nya hemsida.

- Med en modernare layout och med fokus på kunder och våra tjänster är vår ambition att bli tydligare i vår marknadskommunikation och samtidigt utveckla branschens mötesplats, säger Lennart Andersson, styrelseordförande och partner i Fasticon.

- Med Fasticon som det gemensamma varumärket erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av i första hand fastighetsrelaterade tjänster. Det innefattar allt från strategisk analys, stöd i den vardagliga förvaltningen till strategisk och praktisk kompetensförsörjning. Med kunskap om hela fastighetsprocessen kan vi leverera tjänster med helhetsperspektiv, säger Lennart Andersson.

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige