Image

Fasticon samlar verksamheterna under ett webb-tak

Bolag Fasticon lanserar i dag en ny hemsida där man samlar verksamheterna under ett tak.
Publicerad den 19 Mars 2013
Fasticons nya hemsida. Bild: Fasticon.
Fasticons nya hemsida.

- Med en modernare layout och med fokus på kunder och våra tjänster är vår ambition att bli tydligare i vår marknadskommunikation och samtidigt utveckla branschens mötesplats, säger Lennart Andersson, styrelseordförande och partner i Fasticon.

- Med Fasticon som det gemensamma varumärket erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av i första hand fastighetsrelaterade tjänster. Det innefattar allt från strategisk analys, stöd i den vardagliga förvaltningen till strategisk och praktisk kompetensförsörjning. Med kunskap om hela fastighetsprocessen kan vi leverera tjänster med helhetsperspektiv, säger Lennart Andersson.

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige