Image

Fasticon Kompetens rekryterar ny regionchef

Karriär Gitte Frost, med lång bakgrund inom Manpowergroup, blir ny chef för Fasticon Kompetens i region Väst.
Publicerad den 23 Mars 2016
Gitte Frost. Bild: Fasticon Kompetens
Gitte Frost.

Gitte Frost har sedan 2004 innehaft ett flertal olika positioner på Manpowergroup, senast som strategic account manager, vilket innebär ansvar för koncernens största kunder.

Den 4 april tillträder hon sin nya tjänst på Fasticon Kompetens.
- Fasticon Kompetens är ett jättefint bolag med goda möjligheter att utvecklas väldigt bra framöver. Jag tror att jag kan bidra med mina erfarenheter från att arbetat med både stora och små företag i förändring. Jag brinner för försäljning, kompetensutvecklingsfrågor och talent management och tycker om att få saker att växa, både människor, organisationer och affärer, säger Gitte Frost.

Jonas Gustavsson, vd för Fasticon Kompetens, säger:
- Gitte har lång erfarenhet av rekryteringsbranschen och även av verksamhetsutveckling och stora strategiska kundsamarbeten. Hennes engagemang och affärsinriktade ledarskap passar väl in i vår organisation. Vi är inne i ett tillväxtskede och växer snabbt och jag är övertygad om att Gitte är rätt person att ansvara för uppbyggnaden av framtidens Fasticon Kompetens i region Väst.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY