Image

Fasticon anställer i Stockholm

Karriär Fasticon har anställt fastighetskonsulterna Pia Larsson och Monica Joon för att förstärka affärsstödsteamet i Stockholm.
Publicerad den 26 Oktober 2011
Monica Joon och Pia Larsson. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Monica Joon och Pia Larsson. Bild: Fasticon.

Pia Larsson har erfarenhet från landstingsvärlden och kommer senast från Landstinget Sörmland där hon hade rollen som enhetschef för internservice.

Monica Joon kommer närmast från Haninge kommun och har arbetat med lokalförsörjning och internhyresmodeller. Monica kommer att arbeta med förändringsprocesser hos kommuner.
– Det känns mycket bra att vi lyckats attrahera och anställa två personer med
så bred erfarenhet från fastighetsföretagande. Med den tydliga spetskompetens som de dessutom har båda två, är de redan från start en stor tillgång i vårt arbete hos våra kunder, säger Jahn Wahlbäck, regionchef på Stockholmskontoret.

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige