Image

Fasticon anställer i Stockholm

Karriär Fasticon har anställt fastighetskonsulterna Pia Larsson och Monica Joon för att förstärka affärsstödsteamet i Stockholm.
Publicerad den 26 Oktober 2011
Monica Joon och Pia Larsson. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Monica Joon och Pia Larsson. Bild: Fasticon.

Pia Larsson har erfarenhet från landstingsvärlden och kommer senast från Landstinget Sörmland där hon hade rollen som enhetschef för internservice.

Monica Joon kommer närmast från Haninge kommun och har arbetat med lokalförsörjning och internhyresmodeller. Monica kommer att arbeta med förändringsprocesser hos kommuner.
– Det känns mycket bra att vi lyckats attrahera och anställa två personer med
så bred erfarenhet från fastighetsföretagande. Med den tydliga spetskompetens som de dessutom har båda två, är de redan från start en stor tillgång i vårt arbete hos våra kunder, säger Jahn Wahlbäck, regionchef på Stockholmskontoret.

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige